به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند ظهر شنبه در جلسه احیا ظرفیتهای راکد استان لرستان با بیان اینکه در حال حاضر کارخانه ها و ظرفیتهایی در لرستان وجود دارد که سالهاست راکد هستند اظهار داشت: حدد ۶۱۸ طرح راکد در استان بوده که به طور عمده طرحهای اقتصادی هستند.
وی با بیان اینکه حدود نیمی از این پروژه ها نیمه کاره و رها شده اند عنوان کرد: نیمی دیگر از این طرح های راکد استان که حدود ۳۰۰ مورد بوده تکمیل و رها شده اند.
استاندار لرستان ارزش ریالی این پروژه راکد استان را هزار و ۶۵۳ میلیارد تومان است عنوان کرد: به نوعی اقتصاد استان درگیر هزار و ۶۵۳ میلیارد تومان پروژه راکد بوده که باید اقدامات لازم برای احیا آنها صورت گیرد.
بازوند با اشاره به فعالیت ستاد احیا ظرفیتهای راکد استان لرستان بیان داشت: این ستاد مرکب از تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی، مدیر کل اطلاعات، مدیر کل بازرسی، دیوان محاسبات، دادستان، فرمانده سپاه بوده که هدف از ایجاد این ستاد احیا این ظرفیتهای راکد است.
وی با بیان اینکه ۷۴ واحد راکد استان در اختیار بانکها قرار دارند گفت: در این زمینه مهلتی به بانکها داده شده که این واحدها را تعیین تکلیف کنند.
استاندار لرستان بیان داشت: امروز نیز در جلسه ستاد احیا ظرفیتهای راکد استان واحد پوست و چرم مورد بررسی قرار گرفت که مقرر شد که مالک این واحد ظرف یک ماه طرح احیا آن را ارائه دهد.
بازوند با بیان اینکه همچنین ما باید یک سری زیرساخت برای احیا پوست و چرم محیا کنیم گفت: همچنین سرمایه گذار این طرح نیز باید آورده خود را بیاورد تا بتوانیم آن را احیا کنیم.
وی با اشاره به تعیین تکلیف برخی از واحدهای راکد استان طی جلسات قبلی ستاد احیا ظرفیتهای راکد عنوان کرد: از جمله این واحدها می توان به کفش غزال در شهرستان دورود که حدود ۱۴ سال تعطیل بود و هم اکنون توسط بخش خصوصی احیا شده و همچنین کشت و صنعت و ایستگاهای پمپاژ و ... اشاره کرد.
استاندار لرستان با تاکید بر اینکه ما مصمم هستیم که این ظرفیتها را احیا کنیم بیان داشت: یکی از رویکرد های اقتصاد مقاومتی نیز احیا ظرفیتهای راکد و تعطیل است.
نظر شما